2017-03-07 13.30.04

Vega Salmon

Vega Salmon, som afsætter laks til hele verden, besluttede i 2016 at flytte administrationen fra Esbjerg og tættere på produktionen i Handewitt i Flensborg. Valget faldt på Kolding.
Opgave: Udvælgelse af egnede kontorlokaler samt etablering og indretning ud fra virksomhedens kerneværdier – herunder farvesætning, materialevalg, disponering og placering af medarbejdere, udsmykning, møbler mv. og ikke mindst lyddæmpning, da valget faldt på stort og åbent kontormiljø.

Laksen springer i de norske fjelde - Baux lydpaneler hos Vega Salmon

Laksen springer i de norske fjelde – Baux lydpaneler hos Vega Salmon

Løsning

Der ligger en del tanker bag indretningen i de nye lokaler. Derfor har vi lavet et lille manifest, hvor man inviteres indenfor:

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 09.32.17

Ankomst Vega Salmon - Bettina Therese

Entre Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Stue Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Maskinrummet Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Rummet i midten Vega Salmon- Bettina Therese Indretning

Spisestuen Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Velfærdslounge Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Mødelokale Bjørnen Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Mødelokale Biblioteket Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Første spadestik Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Den laksefarvede tråd Vega Salmon - Bettina Therese Indretning

Værdi for kunden

Det går stærkt hos Vega Salmon og en beslutning om at flytte administrationen kræver ressourcer. Derfor blev Bettina Therese inddraget på et tidligt stadie – fra valg af egnede lokaler til den endelige implementering af indretningsløsningerne.

Man mærker straks, at naturen er inviteret indenfor, når man træder ind i Vega Salmon universet. Og vi har fået anderledes indretning med overraskende elementer og møbler, som fungerer. Det hele emmer af natur, kvalitet og nytænkning…  CEO Michael Budtz Berthelsen

Læs også hvordan Vega Salmon fik velfærdsområde.

Vega Salmon flyttede fra små lukkede kontorer til et åbent kontormiljø og derfor har det været nødvendigt med en del lyddæmpende løsninger.

 

Axel Towers facade

Axel Towers – hurra for smuk arkitektur og fremragende akustik …

I sidste uge havde jeg den fornøjelse at få en rundvisning hos Gorrissen Federspiel, som netop er flyttet ind i Axel Towers i hjertet af København – der hvor Scala lå før. Smukt, gennemført, elegant, voluminøst – ja, der kan knyttes mange superlativer.

Axel Towers - Gorrissen Federspiel

Vi var en samlet skare fra Glade Chefer, som fik fortalt om tankerne og processen bag skabelsen af det nye domicil med efterfølgende rundvisning. Og det slog mig, hvor go’ akustikken var – ingen havde problemer med at høre, hvad der blev sagt – og det var lige meget, hvor vi befandt os i lokalerne. Intet er overladt til tilfældigheder og der er funktion bag samtlige materialer. Hurra for at der tænkes på trivslen for de travle advokater og deres gæster:-)

Men hold nu op, man skulle næsten tro, at de havde hørt mine ord om at huske at få naturen ind og at det er vigtigt med de brune nuancer. Sidstnævnte mangler især i mange moderne byggerier og er vigtige for ro, tryghed og fundament. Det var en fryd for øjet og det var en oplevelse at fornemme de mange forskelligartede materialer og det spil, det gav.

Men det med naturen og de brune nuancer ledsages altid af et “husk balance i elementerne”.

Balance

Det blev flere gange nævnt, at de ikke er helt færdige og jeg håber på, at de sidste justeringer vil byde på lidt farvespil, energi, overraskelser. Naturligvis bød arkitekturen og variationerne i materialer og ikke mindst den storartede udsigt på masser af oplevelser. Men jeg manglede små doser af nøje afstemte farver for den helt perfekte balance. Et enkelt sted fandt jeg dem – herligt. Kasper Eistrup har skabt 2 værker til stedet – Powerful danske kvinder og mænd – på hvert sit lærred – meget smukke, med kant og ikke mindst farver.

Til lykke til Gorrissen Federspiel med deres nye domicil. Det er et storslået og imponerende byggeri og samtidig nærværende. Som gæst følte man sig godt tilpas – det skyldes nok en kombination af natur, materialer, optimal akustik og så naturligvis imødekommende ansatte, som var stolte af deres virksomhed.

Logo Axel Towers

Case billede lyddæmpning

Lyddæmpning – hvad er mulighederne?

Der er ingen tvivl om, at lyddæmpning efterhånden er blevet et kendt begreb. De fleste kontorer har brug for en eller anden form for supplerende lyddæmpning – især i de åbne kontormiljøer.

Det er væsentligt for trivslen, at der er ro til arbejdsopgaverne. Forestil dig et åbent rum, hvor alt har glatte overfalder, der er højt til loftet og masser af glas. Her vil lydene fare rundt og har brug for at blive opslugt af porøse overflader.

Arkitekter og bygherrer er blevet mere opmærksomme på problemet. Man kan desuden gøre meget ved i indretningen af lokalerne at indtænke porøse overflader i form af polstrede møbler, tæpper, gardiner mm, så vi ikke kun har de hårde og glatte overflader. Planter og bøger og lignende er også med til at opsluge lydene.

Vega Salmon stue m gardiner

Men ofte er ovenstående desværre ikke nok. Hvis der ikke er indtænkt lyddæmpning i etablering af et rum og vi samtidig har mange medarbejdere i samme rum, meget telefonsnak, fællesspisning i kantine eller lignende, så kan man med fordel gribe til supplerende lyddæmpning.

Gennemtænkt lyddæmpning

Når Bettina Therese løser udfordringer med lyden er det altid i en sammenhæng med den øvrige indretning – og løsninger optræder ofte som en form for vægudsmykning, som samtidig brander virksomheden.

Udgangspunktet er naturligvis at sørge for så mange porøse overflader som muligt, men herudover har Bettina Therese erfaringer med en lang række lyddæmpende produkter og et netværk af gode samarbejdspartnere, som bidrager med den mere tekniske del. Nedenfor ses eksempler på udført lyddæmpning i forskellige indretninger – både med konkrete lyddæmpende produkter og eksempler med tæpper, tekstiler mv.

Kontakt Bettina Therese og få vurderet hvad der skal til for, at dine rum bliver optimeret ifht lyden, så de skubber til trivsel og succes – ring 2680 4184 eller skriv en mail til kontakt@bettinatherese.dk

Geparden symboliserer agilitet på fremdriftsetagen hos Easyfood

Nøgleord som vægudsmykning hos Easyfood

Easyfood i Kolding kommer vi ikke udenom. De gør sig bl.a. bemærkede ved, at de tør gå andre veje. Lige netop det nytænkende element har helt sikkert betydning for deres succes.

Igennem flere år har jeg har hjulpet dem med deres indretning – og jeg bliver altid mødt med stor imødekommenhed og mod. Når de får en idé, bliver den afprøvet – og initiativer mangler der ikke hos Easyfood.

Fremdriftsetagen
Denne gang var det tid til at få set på en meget anonym gang på den adresse på Albuen, hvor produktionen foregår. Her har produktionsmedarbejderne fornylig fået opdateret frokosstuen med bl.a. cementspån som det gennemgående materiale i inventaret http://www.bettinatherese.dk/frokoststuen-hos-easyfood/

Bænk frokoststue Easyfood

I tæt dialog med den tekniske chef, som havde taget initiativ til, at der skulle ske noget med den kedelige gang, fik vi lagt os fast på nogle nøgleord, som giver mening for netop fremdriftsetagen.

Og herefter gik den kreative proces i gang. Nøgleordene blev grupperet i temaerne Vejen, Geparden, Møllen og Transformation. Og med udgangspunkt i det faktiske rum, Easyfoods designmanual mv. gik jeg i gang med puslespillet med at udvælge de rette farver til opgaven.
Det hele blev båret videre til Tine Kildahls, som er min grafiske assistance på vægudsmykningsprojekter.

 

Undervejs i processen stod det klart for Tine og jeg, at vi havde brug for billeder fra produktionen og en kold efterårsdag trak vi i de hvide kitler og begav os ud i Easyfoods produktion.

 

Resultatet er blevet 4 enestående billeder trykt på opskummet pvc i størrelsen 1 x 1 meter, hvor der bag grafikken anes teksturen fra den grå cementspån.

Gang fremdriftsetage Easyfood

Loungemiljø Vega Salmon

Hvordan ser et velfærdsområde ud?

Store lyse lokaler mødte Vega Salmon, da de flyttede administrationen fra Esbjerg til Kolding. De er nu blevet indtaget af arbejdsstationer til 30 personer og herudover er der stadigvæk masser af albuerum i de nye lokaler på Agtrupvej – plads til trivsel og velvære…

Vega Salmon arbejdsstationer

I den ene ende af lokalet – lige ved siden af frokostområdet – er der ekstra højt til loftet. Her har de bl.a. fået lyddæmpning på et stort vægområde – med inspiration fra naturen:

Baux lyddæmpning - nature

Og så ønskede Vega Salmon sig et velfærdsområde – til at hænge ud i – gerne til daglig og også om fredagen før weekenden kalder… Men hvordan ser et velfærdsområde ud?
Vi var ad mange veje og synes ikke rigtig at være i mål. Så jeg inviterede Oscar – min franske bulldog – på en gåtur for at slette tavlen og starte forfra.

Oscar - min franske bulldog - i naturen

Oscar og jeg elsker naturen og får ofte nok af at være indespærret bag fire vægge. Og skulle jeg tænke på en måde at slappe af på – i arbejdstiden og til en fredagsøl, så var det på en skøn terrasse i behagelige møbler. Straks efter gåturen blev en mail sendt af sted til Vega Salmon med eksempler på udendørs loungemiljøer og et par beskrivende ord om, hvordan et sådant kunne indrettes i deres nye lokaler.

Det er nu blevet til et indendørs loungemiljø.
En velfærdslounge er indrettet i et miljø med inspiration fra naturen –  som var vi på den skønneste plet udenfor. Det er vigtigt for vores trivsel og velbefindende, at vi trækker naturens kvaliteter indenfor, så vi får mulighed for anden stimuli end det at være på.

Min indflytningsgave til Vega Salmon var iøvrigt et kryds & bolle spil … – måske vi skulle udvide med et “slå søm i” til fredagsbaren…

Vega Salmon - kryds & bolle

Nu mangler vi bare at få leveret planterne – her er valgt planter, som svarer til det norske habitat, hvor laksen – Vega Salmons primære produkt, stammer fra.

metropolis-reference-thumbnail

Metropolis by the marina

En masse unge mennesker har allerede taget ungdomsboligerne Metropolis på Kløvervej i Kolding i brug og torsdag den 8. september 2016 bydes gæster indenfor i universet. Her et lille smugkig:-)

Det udviklede koncept for Metropolis er storbytemaer med tilhørende farveskalaer til døre – hvert sit tema for 5 etager. Bettina Therese har haft opgaven at udarbejde idéoplæg til implementering af konceptet fra Paris på 5. sal til Sydney i nederste plan. Nina fra Estate Partners har sørget for implementeringen. Der er intet overladt til tilfældighederne og det er blevet et helt fantastisk sted – hvem, der bare var ung og fik mulighed for at få det som sit hjem for en periode…

Det første man møder, når man træder ind i stueplan, er New Yorks skyline set fra Williamsburg, Brooklyn og sej graffiti:

Williamsburg Brooklyn tapet Metropolis

Graffiti Metropolis

Og ellers byder rejsen på picnic under cherry blossom i Tokyo, lazy lounge i Havana, cool café i Paris og surfers’ paradise i Sydney.

Under hele udviklingen af stedet er der tænkt brugeroplevelse – at de unge skal føle sig hjemme og blive inspireret til godt samvær. Der er tematiserede fællesarealer og fitness i underetagen. Og så ligger “huset” med en fremragende udsigt og med masser af grønne områder lige udenfor døren. Og uddannelsesinstitutionerne lige om hjørnet.

Alle er velkomne til indvielsen den 8. september: Metropolis åbent hus

Metropolis åbent hus

 

easyfood-reference-thumbnail

Frokoststuen hos Easyfood

Et cafémiljø hos Easyfood fik ikke lov til at stå alene ret længe. I foråret 2016 var det de timeansatte i produktionen, som skulle forkæles med en opfriskning af deres frokoststue.

Easyfood frokosstue

Nedenfor før billeder fra frokoststuen, hvor bl.a. lydniveauet var et stort problem. Det mandlige personale mener dog, det er kvinderne, som skræpper løs hele tiden – om jeg ikke lige kan dæmpe dem lidt…

 

Info medarbejderne Easyfood produktion

Efter en del snakke med de ansatte og i det hele taget tilstedeværelse og observationer i frokoststuen lå planen klar og de sidste løse ender er netop kommet på plads.

 

Der er blevet ryddet ud i unødvendige møbler og selv om medarbejderne ikke ønskede at udskifte stole og borde, har de alligevel fået tilført nyt inventar på anden vis. Og selvfølgelig farver via lyddæmpende motiver på vægge og pendler over borde.

 

Link til caféen i Innovationscentret er skabt ved på den ene langside at lave et bord/bænk miljø i cementspån og desuden er køleskabe og kaffemaskine pakket ind i flot grå cementspån. Og sørme om ikke også dueslag til kopper er kommet med i den nye løsning. En rustik vinduesramme danner en væg i den ene ende af lokalet og skaber hermed en rolig krog.

Café Easyfood

Stilheden og cherry blossom

Wabi-sabi – hvor finder jeg dig?

Jeg var så heldig at få mulighed for en tur til Japan. Landet, jeg længe har ønsket at besøge – ikke mindst for at opleve den ægte udgave af wabi-sabi og så ramte jeg lige ind i cherry blossom:-)

Stilheden og cherry blossom

Det var ikke wasabi – den grønne stærke pasta, jeg ledte efter. Men wabi-sabi – en helt speciel størrelse – skønhed – traditionel japansk skønhed – japansk æstetik. På bagsiden af Leonard Koren’s bog om emnet beskrives wabi-sabi i tråd med det, man kan slå op på nettet som følgende:

Wabi-sabi Leonard Koren

I mine indretninger har jeg fokus på trivsel og balance. Og fra første gang, jeg stødte på begrebet wabi-sabi følte jeg, at her var der en hel speciel størrelse, som kunne hjælpe mig med at skabe rum med følelsen af afslappethed.

Novice

Jeg er stadigvæk novice indenfor wabi-sabi. Turen til Japan har dog betydet, at jeg har fået begrebet lidt mere ind under huden. At begrebet har to sider – ordet er sammensat af de to sider og smeltet sammen gennem årene – og her taler vi rigtig mange århundreder. Wabi er følelsen og det subjektive, hvor sabi mere refererer til de fysiske objekter og det objektive. Jeg vil dog undlade at gå teoretisk i dybden her – tjek Internettet og bøger om emnet eller smut en tur til Japan:-)

Rock Garden - wabi + sabi

Rock Garden – wabi + sabiDet perfekte

Det perfekte

Kender du den følelse, når man træder ind i et meget perfekt rum. Mange glatte og polerede overflader, meget sort/hvidt måske suppleret af meget klare signalfarver. Lige linier, skarpe kanter og måske grafisk kunst. Intet overladt til tilfældigheder. Der sker helt automatisk det, at man selv bliver lidt “skarpere”, mere overfladisk og ikke afslappet. Det kan naturligvis godt være fordelagtigt i nogle situationer, men ikke hvis vi hele tiden befinder os i sådanne rum. Så har det en meget negativ indflydelse på vores trivsel.

Det perfekte bliver desuden hurtigt kedeligt og forudsigeligt …. en anelse anstrengende…

Det upolerede

Derimod opstår der ro i det uperfekte – det upolerede. Og i et professionelt miljø kan man opnå atmosfære og hjemlighed. Jeg tror på, at det er vigtigt for vores velbefindende og i sidste ende vores ydevne, at vi lærer at omfavne det uperfekte – det gælder både på jobbet og derhjemme. På billederne nedenfor, som er fra The Kinfolk Home, ser man noget, som kunne have været meget poleret, hvis det ikke lige var for trælampefoden og stablen af skønne skåle.

Det perfekte kræver oftest meget vedligeholdelse og det kan være en stressfaktor. Men det kræver tilvænning at lære at holde af det uperfekte – her taler jeg af erfaring… også personligt. Jeg har eksempelvis netop valgt linoleum til mit køkken. Men hvad, når de første ridser viser sig? Skal jeg straks gå i panik og forsøge at fjerne dem eller skal jeg lade dem være en del af patinaen, som viser, at køkkenet bliver brugt og giver atmosfære?

&shufl køkken Bettina Therese

Wabi-sabi er svær at forklare – det er de små ting – det skjulte, som skaber en stemning af afslappethed og opleves bedst, hvis man sætter tempoet ned. Det pirrer til nærværet.

Hvor er det så?

Jeg spurgte Toshi, som viste mig rundt i Japan – en moden japansk kvinde med vestlig fokus (hun og familien har boet i England, hvor min forbindelse opstod og desuden flere steder i USA). Hendes umiddelbare beskrivelse var følgende “scenery of calmness”. Pludselig under vores ophold i Kyoto stoppede hun mig og udpegede et sted, hvor der efter hendes mening var masser af wabi-sabi – på billedet nedenfor står søde Toshi på stedet:-)

Toshis udvalgte wabi-sabi

Nu skal jeg et smut til New York og vil lede videre – og så vender jeg tilbage med flere eksempler på, hvor den skønne størrelse kan findes.
Billedet nedenfor er tapetet på en væg i mit nyindrettede kontor. Jeg besøgte Alcatraz sidste forår og her var der den skønneste væg med afskalninger i den tidligere spisesal, som jeg nu har fået lavet til tapet – jeg elsker den stemning, det giver:-)

Wabi sabi væg som farvereference

 

Nyd processen og gør tingene færdige

Nyd processen og gør tingene færdige

Min tålmodighed har været sat på prøve – og er det nok stadig i nogen grad….

Kaos

Billederne nedenfor viser mit nye hjem tilbage i oktober måned.

 

Vi flyttede ind på et par værelser i underetagen i november og har levet med håndværkere ind og ud af vores hjem i maaaaange måneder – rigtig laaaaaang tid – sådan føles det i hvert fald.

Vi vidste aldrig hvad dagene bragte – hvem der ville komme, hvor længe de ville være der, før de fløj af sted til et andet projekt, hvad de havde brug for af involvering fra vores side – og vigtigst af alt – hvor langt vi nåede den dag, den uge – hvornår vi blev færdige med projektet?

Kaos i stuen - Bettina Therese

Planlægningen ryger sig en tur

Da det blev jul, manglede vi stadigvæk det sidste vindue i stuen og måtte flytte juleaften ud til bedsteforældrene. Gulvet på vores nye kontor nåede ikke at blive lagt før juleferien – fordi væggene ikke var tørre nok pga al regnen i december. Så planen om at bruge juleferien til at gøre kontoret færdigt, røg sig en tur….

Nyd processen er blevet mit mantra

Så er det man må tage en dyb indånding og forsøge at finde det positive i tingene. Nyde processen og have tiltro til, at alt havner, hvor det skal. Lade tingene udvikle sig undervejs. Først ta’ de endelige beslutninger om eksempelvis at lægge gulvvarme, når det giver mening og når man har noget konkret at forholde sig til.

Eksempelvis begyndte jeg allerede i oktober – ja måske endda før oktober at kigge på skydedør til mit nye kontor. Jeg fik endda indhentet flere tilbud. Men skulle vi nu egentlig skynde os at lukke hullet ind til det nye rum med en dør? Er det overhovedet nødvendigt? Lige nu sidder jeg på mit nye kontor og nyder, at der ikke hænger en stor skydedør og dækker for min flotte væg. Og i stedet for har jeg det skønneste view til Koldinghus.

View Koldinghus

p.s. der er lige et par flyttekasser, som endnu ikke er pakket ud, for bogreolen skal lige være indflytningsklar – den endte faktisk med ikke at ryge til omlakering – det var ellers booket, men da vi havde set på den nogle dage, syntes vi faktisk farven gav noget godt til rummet. I får da lige et billede:-)

2016-03-02 12.08.59

Uforudsete udgifter

Der er naturligvis ulemper ved at lade tingene udvikle sig undervejs. Det er svært at budgettere på forhånd – men hvor ofte sker det, at et projekt bliver gennemført uden budgetoverskridelser alligevel. Det handler naturligvis om at sørge for at sætte af til uforudsete udgifter.

Prioriter de sidste detaljer

Ifht virksomhedsrådgivning bliver løsningerne oftest allerbedst, når der er tiltro til og ro til implementeringsdelen – eksempelvis at vi starter med at opbygge rummet og skaber trivslen i rummet efterfølgende. Eller at de nye møbler indkøbes og leveres og vi skaber balancen efterfølgende med tilbehør og noget på væggene. Vi sørger naturligvis for at sætte af til det i budgettet.

Det er vigtigt ikke at springe den sidste del over (den der med de sidste detaljer) – tålmodighed er en dyd, men det at gøre tingene færdige er måske endda endnu vigtigere – for først når noget er gjort færdigt og afleveret, bliver der plads til noget nyt…

“Hvis der holder et tog på perronen, er der ikke plads til et nyt kommer til”

Så husk at nyde processerne derude men husk samtidig at færdiggøre, så I kan komme videre….

P.s. Vi er næsten færdige med husprojektet – og det er blevet ligesom forventet – endda bedre – og jeg garanterer, at vi gør tingene færdige…

Færdiggørelse projekt Bettina Therese

Bsipehaven tryghedsprojekt nudging - vær et godt skod

Nudging i udsat boligområde

Jeg var så heldig, at blive kontaktet af Abdinasir fra Århus. Han havde i sit netværk hørt, at jeg arbejder med nudging og han brænder for at bruge nudging med henblik på at ændre adfærden i udsatte boligområder.

Abdinasir A. A. Khalif er selv opvokset i et socialt belastet boligområde – har efterfølgende været mentor for de unge – og han kender derfor problematikkerne indefra. Og så har han læst alt, hvad han overhovedet kan finde om nudging – litteratur og på nettet. Så da han kontaktede mig for at få teorierne om nudging helt på plads, kunne jeg ikke andet end tilbyde at bidrage til projektet.

Projekt “Vær et godt skod!”:

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 14.26.47

Vi har fået lov til at afprøve vores teorier i et boligområde i Århus som led i et Tryghedsprojekt. Og i første omgang forsøger vi at få styr på cigaretskodder, som flyder overalt. Abdinasir har talt skodder dag efter dag og da jeg besøgte ham sidste gang, kunne han fortælle mig alt om skodderne – hvilke var nye, hvilke han ikke kunne lirke op af ristene og endda udpege et, som tilhører en bestemt person, som sætter det samme sted hver gang – for Abdinasir har naturligvis suppleret med observationer.

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 14.29.17

Tak til Pelle og hans team fra iNudgeyou for gang på gang på workshops og master classes at gennemgå teorierne minutiøst. For der er så mange fælder at falde i: Gå til løsninger for tidligt, at begrænse – i dette tilfælde, hvor langt størstedelen ryger, er det svært ikke at få lyst til at indskrænke deres muligheder. Og da vi planlagde vores indsats, måtte vi hele tiden vende tilbage til den givne problemstilling – at det er cigaretskodderne, vi skal have styr på – ikke antallet af rygere eller for den sags skyld, hvor de ryger. Kodeordet blev derfor tilgængelighed kombineret med en ordentlig omgang oprydning/fjernelse af skodder – for hvis det først ser ordentligt ud, er det sværere at smide det første skod….

Bispehaven tilgængelighed nudging

Hvad gjorde vi – og virkede det?

Efter observationer, optællinger og oprydning sørgede vi for, at det blev nemt for rygerne at “være et godt skod”. Abdinasir fik opstillet beholdere de steder, hvor han ved, at rygerne foretrækker at stå og ryge og hvor skod ellers bare vil blive smidt på jorden, og han gjorde ved hjælp af fodspor og pile mv. opmærksom på tiltagene. Der er kun brugt meget lidt tekst – ingen formaninger – målet er, at det skal være let at gøre det rigtige.

De efterfølgende optællinger af skod smidt på jorden viser, at tiltagene har haft effekt – der er langt færre skodder at rydde op end før tiltagene. Og gevinsten er desuden, at områderne virker mere imødekommende.

 

Læs mere på Abdinasir’s website: Nudge-away.dk

Og se videoen: “Nudging i Boligselskaber”

Nudging i boligselskaber video