HowWeWork

Vi indretter din virksomhed til den nye virkelighed

Med det formål at hjælpe virksomheder til at blive gearet til en foranderlige verden – bl.a. initieret af  coronakrisen – har Bettina Therese lavet et samarbejde med forandringsekspert Klaus Haltrup fra Gordios – konceptet hedder HowWeWork.

Hvad kan vi?

Vi kan indrette organisationen og arbejdspladsen til den nye virkelighed. En virkelighed, hvor medarbejderne både arbejder remote og på kontoret, både mødes online og i virkeligheden og i det hele taget forventer, at arbejdspladsen indretter sig efter dem – ikke omvendt.

Klaus Haltrup kan forandre og forankre indretningen af organisationer, så de blomstrer i en verden af stadige forandringer og benhård konkurrence.

Bettina Therese kan indrette arbejdspladser, så medarbejderne har de optimale fysiske rammer for at trives og præstere.

Tilsammen kan HowWeWork sikre sammenhæng mellem din organisation og den fysiske indretning, så de to faciliterer og styrker hinanden. Mellem jeres måde at arbejde på og rammerne at gøre det i. Kald det bare to fluer med et smæk. Vi kalder det at indrette din virksomhed til virkeligheden.

How We Work betyder både ”hvordan vi arbejder” og ”hvordan vi fungerer”. Begge dele er afgørende for vores tilgang til virksomheder og medarbejdere.

Læs mere på howwework.dk og følg HowWeWork linkedIn, hvor vi løbende holder jer opdateret på workshops og tendenser fra indland og udland.