Indretning Med Mening

Indretning Med Mening

Indretning med mening er strategisk indretning af virksomheder med fokus på, hvordan indretningen kan tilpasses den aktuelle virksomhed og støtte til at nå mål og samtidig sørge for trivsel og involvering af medarbejdere.

For at illustrere udbyttet har Bettina Therese udviklet Behovspyramiden for det fysiske arbejdsmiljø” som viser, hvordan Indretning med mening ikke nøjes med at dække de basale behov, men derimod skaber rammer, som hjælper os helt til tops. En væsentlig forskel fra traditionel indretning er, at der skabes rammer med fokus på trivsel, nærvær og sundhed – glade og positive medarbejdere skaber bedre resultater.

Når vi bevæger os helt til tops i pyramiden, får vi fokus på autenticitet og integritet, som desuden har afgørende betydning. Enhver løsning tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed, virksomhedens kerneværdier/kultur og ønsket branding til omverdenen.

Behovspyramiden for det fysiske arbejdsmiljø

Se video om behovspyramiden

Indretning er en ofte overset ressource, som du bør betragte på linie med de øvrige marketingparametre – som et strategisk redskab, hvorved du får mulighed for at indrette din virksomhed, så den støtter det arbejde, I laver. Indretter vi os hensigtsmæssigt, bliver vi mere effektive og trives – og det bliver lettere at nå vores mål.

Indretning Med Mening har opfyldt sin mission, når du som kunde oplever den ekstra værdi og synergi der opstår, når de fysiske rammer er indrettet, så de optræder som medspiller og støtter din virksomhed og medarbejdere hver eneste dag.

Der skal ikke meget til – opmærksomhed og bevidste valg – hertil benytter Bettina Therese flere forskellige værktøjer, som tilsammen sikrer, at kunderne når helt til tops i behovspyramiden for det fysiske arbejdsmiljø og hermed oplever overskud, energi og succes.

Rådgivningsprocessen

Hos Bettina Therese får I en rådgivning, som er tilpasset jeres konkrete behov og ambitionsniveau – det finder vi i fællesskab frem til ved den indledende dialog.

Som person er jeg yderst ansvarlig og når vi indgår et samarbejde, slipper jeg ikke processen, før vi er helt i mål. Jeg sørger for en gnidningsløs proces, hvor jeg kan indgå på flere niveauer alt efter jeres behov – kreativ sparring, rådgivning, indkøb, projektstyring mv. Jeg inddrager mine samarbejdspartnere og/eller samarbejder med jeres rådgivere. Er jeres projekt eksempelvis af en sådan karakter, at der er behov for, at en arkitekt tegner nogle streger, sørger jeg for at inddrage en tegnestue eller jeg indgår i proces med jeres arkitekt – gerne ved opstart og igen ved implementering.

Det mest optimale resultat fås ved at inddrage brugerne – det kan være interview af nøglepersoner til facilitering af brugerrejser mv. – det afdækkes naturligvis ifht jeres ambitionsniveau. Trivslen er dog altid i højsædet, så jeg går langt for at undgå, at den bliver kompromitteret.

Jeg ser store fordele ved undervejs i processen at have uformel dialog med brugerne af de rum, jeg indretter. Afslutningsvis har jeg desuden god erfaring med på et morgenmøde eller lignende at fortælle om de bagvedliggende grunde for den indretning, som er implementeret.

Tag et kig i min værktøjskasse, hvis du ønsker dybere indsigt i Indretning med mening – Værktøjskassen.

Følg linket her, hvis du ønsker hjælp til en privat bolig

Kontakt Bettina Therese og få vurderet hvad der skal til, for at dine rum skubber til trivsel og succes og bliver tilpasset nye måder at arbejde på – skriv en mail til kontakt@bettinatherese.dk eller giv et kald på 2680 4184. 


SOCIALE MEDIER :          Linkedin          Facebook          Instagram