Indretning Med Mening

Indretning Med Mening

Indretning Med Mening er strategisk indretning af virksomheder med fokus på, hvordan indretningen kan støtte til at nå mål og samtidig sørge for trivsel og involvering af medarbejdere.

Behovspyramiden for det fysiske arbejdsmiljø nedenfor viser, hvordan Indretning Med Mening ikke nøjes med at dække de basale behov, men derimod skaber rammer, som hjælper os helt til tops. Den væsentligste forskel fra traditionel indretning er, at der skabes rammer med fokus på trivsel, nærvær og sundhed – glade og positive medarbejdere skaber bedre resultater.

Når vi bevæger os helt til tops i pyramiden, får vi fokus på autenticitet og integritet, som desuden har afgørende betydning. Enhver løsning tager udgangspunkt  i den enkelte virksomhed, virksomhedens kerneværdier og branding til omverdenen.

243_Bet_Behovspyramide_DK

Se video om behovspyramiden

Pyramid – English version

Indretning er en ofte overset ressource, som du bør betragte på linie med de øvrige marketingparametre – som et strategisk redskab, hvorved du får mulighed for at indrette din virksomhed, så den støtter det arbejde, I laver. Indretter vi os hensigtsmæssigt, bliver vi mere effektive og trives – og det bliver lettere at nå vores mål.

Indretning Med Mening har opfyldt sin mission, når du som kunde oplever den ekstra værdi og synergi der opstår, når de fysiske rammer er indrettet, så de optræder som medspiller og støtter din virksomhed og medarbejdere hver eneste dag.

Der skal ikke meget til – opmærksomhed og bevidste valg – hertil benytter Bettina Therese flere forskellige værktøjer, som tilsammen sikrer, at kunderne når helt til tops i behovspyramiden for det fysiske arbejdsmiljø og hermed oplever overskud, energi og succes.

Ring 2680 4184 for en uforpligtende dialog

 

Rådgivningsprocessen

Hos Bettina Therese får I en rådgivning, som er tilpasset jeres konkrete behov og ambitionsniveau – det finder vi i fællesskab frem til ved den indledende dialog.

Som person er jeg yderst ansvarlig og når vi indgår et samarbejde, slipper jeg ikke processen, før vi er helt i mål. Jeg sørger for en gnidningsløs proces, hvor jeg kan indgå på flere niveauer alt efter jeres behov – kreativ sparring, rådgivning, indkøb, projektstyring mv. Jeg inddrager mine samarbejdspartnere og/eller samarbejder med jeres rådgivere. Er jeres projekt eksempelvis af en sådan karakter, at der er behov for, at en arkitekt tegner nogle streger, sørger jeg for at inddrage en tegnestue eller jeg indgår i proces med jeres arkitekt – gerne ved opstart og igen ved implementering.

Det mest optimale resultat fås ved at inddrage brugerne – det kan være interview af nøglepersoner til facilitering af brugerrejser mv. – det afdækkes naturligvis ifht jeres ambitionsniveau. Trivslen er dog altid i højsædet, så jeg går langt for at undgå, at den bliver kompromitteret.

Jeg ser store fordele ved undervejs i processen at have uformel dialog med brugerne af de rum, jeg indretter. Afslutningsvis har jeg desuden god erfaring med på et morgenmøde eller lignende at fortælle om de bagvedliggende grunde for den indretning, som er implementeret.

 Bettina Therese profilbillede

Kontakt Bettina Therese for en uforpligtende dialog om netop jeres behov – ring 2680 4184 eller skriv en mail til kontakt@bettinatherese.dk