Speakers’ Corner

Foredrag – Workshop – Kursus ….

En af nøglerne til trivsel og succes er bevidsthed om, hvordan omgivelserne påvirker os og er i et konstant samspil med os. Jeg afholder derfor løbende indlæg og kurser om det emne, jeg brænder meget for:

 Morgenmøder, gå-hjem møder, arrangementer for kunder/samarbejdspartnere mv.

 Pecha Kucha – et hurtigt og uformelt oplæg som en appetizer på emnet

 Private arrangementer – saml venner/erfagruppen mv. til en inspirerende aften

 Kurser – jeg opretter kurser ved min. 6 deltagere

IMG_1412 beskåret

Når jeg støder på et udsagn som:
“Jeg går ikke så meget op i, hvordan mit kontor ser ud – hvis jeg har en stol og et skrivebord, er det nok for mig – jeg skal jo bare arbejde ved min computer”,
så bliver jeg nødt til at rette fokus på –
“Jamen, hvad nu hvis dit kontor faktisk var med til at gøre dit arbejde sjovere og lettere at udføre, at du efter endt arbejdsdag har mere overskud og energi til at være til stede og nyde fritiden, fordi indretningen af dit kontor faktisk har påvirket dig positivt i stedet for at modarbejde din indsats?”

Gang på gang bliver jeg overrasket over, hvor lidt fokus der er på, hvordan vi indretter vores omgivelser – især på vores arbejdspladser – og hvor meget tidens trend får lov til at påvirke den måde, vi vælger at indrette os på. Smag er subjektiv og bunder ikke i, hvordan omgivelserne i realiteten påvirker os, eller hvilken betydning ting eller farver har. Den bunder i en intellektuel vurdering og løsningen bliver udtænkt på et praktisk plan, som ikke nødvendigvis er befordrende for trivslen og effektiviteten i de rum, som indrettes.

Jeg ønsker at skabe opmærksomhed på gevinsterne ved at rette fokus på indretningen og dens påvirkning – der skal så lidt til, før du vil opleve en forskel – og det fortæller jeg meget gerne om.

Jeg tilpasser mine indlæg og kurser efter det konkrete behov. Kontakt mig gerne med dit ønske på kontakt@bettinatherese.dk eller giv et kald på 2680 4184.


SOCIALE MEDIER :          Linkedin          Facebook          Instagram