Lyddæmpning – hvad er mulighederne?

Der er ingen tvivl om, at lyddæmpning efterhånden er blevet et kendt begreb. De fleste kontorer har brug for en eller anden form for supplerende lyddæmpning – især i de åbne kontormiljøer.

Det er væsentligt for trivslen, at der er ro til arbejdsopgaverne. Forestil dig et åbent rum, hvor alt har glatte overfalder, der er højt til loftet og masser af glas. Her vil lydene fare rundt og har brug for at blive opslugt af porøse overflader.

Arkitekter og bygherrer er blevet mere opmærksomme på problemet. Man kan desuden gøre meget ved i indretningen af lokalerne at indtænke porøse overflader i form af polstrede møbler, tæpper, gardiner mm, så vi ikke kun har de hårde og glatte overflader. Planter og bøger og lignende er også med til at opsluge lydene.

Vega Salmon stue m gardiner

Men ofte er ovenstående desværre ikke nok. Hvis der ikke er indtænkt lyddæmpning i etablering af et rum og vi samtidig har mange medarbejdere i samme rum, meget telefonsnak, fællesspisning i kantine eller lignende, så kan man med fordel gribe til supplerende lyddæmpning.

Gennemtænkt lyddæmpning

Når Bettina Therese løser udfordringer med lyden er det altid i en sammenhæng med den øvrige indretning – og løsninger optræder ofte som en form for vægudsmykning, som samtidig brander virksomheden.

Udgangspunktet er naturligvis at sørge for så mange porøse overflader som muligt, men herudover har Bettina Therese erfaringer med en lang række lyddæmpende produkter og et netværk af gode samarbejdspartnere, som bidrager med den mere tekniske del. Nedenfor ses eksempler på udført lyddæmpning i forskellige indretninger – både med konkrete lyddæmpende produkter og eksempler med tæpper, tekstiler mv.

Kontakt Bettina Therese og få vurderet hvad der skal til, for at dine rum bliver optimeret ifht lyden, så de skubber til trivsel og succes – skriv en mail til kontakt@bettinatherese.dk eller giv et kald på 2680 4184.