Bæredygtighed

Bæredygtighed hos Bettina Therese

Vi bør alle sammen tænke i bæredygtighed. Og når vi taler indretning er der en oplagt mulighed i at spare på ressourcerne ved at mikse nyt og gammelt. Det er i forvejen sjældent nye investeringer alene, der skaber en indretning, man kan mærke på den gode måde. Derimod en kombination af at optimere det eksisterende med velovervejede nyindkøb og opnå, at det spiller sammen.

Med de nye måder at arbejde på – hvor meget arbejde foregår udenfor kontoret/arbejdspladsen, er der desuden en opgave i at finde den bedste løsning på følgende: Hvordan arbejder vi bedst muligt samtidig med at vi udnytter vores m2 bedst muligt? Hvordan sørger vi for, at vores co2 aftryk bliver mindst muligt?

Alle løsninger hos Bettina Therese bliver designet med omhu og omtanke og med en prioritering af materialer og processer, der er skånsomme mod miljøet samtidig med, at de lever op til kontorindretning i høj kvalitet.

Alle kan ikke gøre alt, men alle kan gøre noget. Bettina Therese stiller krav til leverandører og samarbejdspartnere om at udvælge materialer med omhu og udvise en adfærd, som vi kan være bekendte overfor vores efterfølgere.

Bettina Therese tilstræber at skabe løsninger, der giver mening for flest mulige og på flest mulige måder. Kodeordene er grønne initiativer, velovervejede løsninger og respekt for jordens ressourcer.

Kantiansk filosofi med fokus på pligt og universelle love er desuden inspirationskilde til at takle bæredygtigheds problematikken – at vi alle bør gå foran og vise et godt eksempel. At vi hver især handler i overensstemmelse med egen etik og moral – og også selvom andre måske ikke gør det. Ingen løftede pegefingre derimod handling på de områder, hvor vi hver især kan gøre en forskel.

Kontakt Bettina Therese og få vurderet hvad der skal til, for at dine rum skubber til trivsel og succes og bliver tilpasset nye måder at arbejde på – skriv en mail til kontakt@bettinatherese.dk eller giv et kald på 2680 4184.


SOCIALE MEDIER :          Linkedin          Facebook          Instagram