Case billede

Borgerservice Aabenraa

Hvordan kan vi gøre Borgerservice på rådhuset mere indbydende, imødekommende og lettere at afkode for vores borgere? Og hvordan sikrer vi den bedst mulige diskretion ift personfølsomme oplysninger? Alt med henblik på at give vores medarbejdere mulighed for at yde en effektiv og behagelig service til borgeren, hvor sikkerhed og fortrolighed er i top. Sådan lød det, da Bettina Therese tilbage i 2019 blev kontaktet af Borgerservice i Aabenraa.

Borgerservice Aabenraa før

FØR

Opgave: At skabe en opdateret indretning med mulighed for optimale ekspeditoner, herunder diskretion, imødekommenhed og nem afkodning for borgerne samtidig med fokus på arbejdsfunktioner. Bæredygtige løsninger ønskes desuden indtænkt.

Borgerservice Aabenraa efter

EFTER

 

Læs mere

Mole nr. 54 Thyborøn

Biophilic design – studietur

Jeg har været på studietur – dvs jeg har i denne tid uden mange møder eller besøg hos kunder, prioriteret at tage ud til Vestkysten, som jeg elsker så meget og som altid booster min kreativitet og giver inspiration til biophilic design. Her har jeg mixet lange gåture ved havet med arbejde ved computeren. I sidste uge sad jeg i Thyborøn – i første række ned til digerne og var bl.a. på webinar omkring workplace trends med deltagere fra hele verden – skønt.

For udover hvilke konkrete nye tiltag, man som virksomhed med fordel kan implementere post Covid-19 – læs blogindlæg Hvordan ser kontorindretning ud efter covid-19, så er det for mig ALTID vigtigt at tænke i trivsel og velvære – og de, som kender mig ved, at så begynder hun at tale om det med at invitere naturen indenfor.

Læs mere

Kontorindretning efter Covid-19

Midt i hele den misere, vi befinder os i lige nu, så tillader jeg mig altså at være positiv og se frem til tiden efter Covid-19. For beskæftiger man sig med indretning af kontormiljøer, som jeg, så ved man, at der ligger produkter og koncepter klar på hylderne, som venter på at blive brugt til at skabe optimale kontormiljøer. Og måske er det nu?

Som rådgiver og designer fortæller jeg altid kunderne om mulighederne, men når det går godt og der er travlt, så vælger mange at fortsætte som sædvanlig. Der er naturligvis også dem, der vælger at afprøve nye måder at indrette sig på heldigvis – og dem bliver der flere og flere af. Designtænkning, brugerinvolvering og workshops har indgået i en stor del af mine seneste projekter og har skabt befordrende arbejdsmiljøer – men hvad skal der til fremover – hvad skal jeg overveje at foreslå mine kunder?

Læs mere

Bygholm Landbrugsskole

Indgang Bygholm Landbrugsskole

En gennemgribende ombygning af den gamle gymnastiksal på Bygholm Landbrugsskole betød at elever og lærere kunne tage nyt lyst auditorie, mødelokaler og cafémiljø i brug. Med ombygningen fulgte desuden helt nye møbler til de nye lokaler.

Læs mere

Bæredygtig juleudsmykning – det giver mening

Nordfyns Bank åbnede i efteråret 2019 hovedkontor i hjertet af Odense. I den forbindelse har Bettina Therese stået for farvevalg, vægudsmykninger, interiør mv. Det nye hovedkontor har til huse i en nybygget ejendom, som har opnået “Guld” indenfor DGNB certificeringen.

Nordfyns Bank Dannebrogsgade

Efter mottoet “Alle kan ikke gøre alt, men alle kan gøre noget” forsøger Bettina Therese altid at tænke i bæredygtige løsninger, hvor det er muligt.

Læs mere

Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments

I hjertet af Kolding – lige ved søen med Koldinghus som nabo – ligger Kolding Hotel Apartments. Udover en gennemgående konceptudvikling nogle år tilbage, så sker der på hotellet løbende udvikling for hele tiden at leve op til kunders ønsker og behov.

Opgave: Som led i opfriskning af lejligheder at skabe mere balance, ro og hjemlighed i indretningen af lejlighederne. Desuden at indrette nyt orangeri som en udvidelse af morgenmadscaféen. Alt med fokus på den bedste oplevelse for hotellets gæster og med afsæt i koncepterne Stay Surprised, Stay Balanced …

Udsigt til Koldinghus

Læs mere

Indretning Med Mening via brugerinddragelse

Jeg er lige nu optaget af et spændende projekt med en Borgerservice, hvor diskretion, opdeling af lokale, funktioner og bæredygtighed var nogle af de første ord, jeg blev præsenteret for.

Men hvad gør jeg, når jeg ved første øjekast kan se, at selvom jeg tryller nok så meget med funktionelle møbler, lyddæmpning, nøje udvalgte farver, wayfinding, nudging, vægudsmykning osv, så er det ikke nok. At arkitekturen ikke umiddelbart giver plads til vægfarver eller vægudsmykning – at der skal noget mere til for at løse opgaven med eksempelvis diskretion og for at det giver mening – for at skabe Indretning Med Mening.

Læs mere

Ny indretning hos fysio klinikken

Ny ejer var kommet til hos klinikken FYSIOLIFE, fysioterapi og forebyggelse i Kolding og det var tid til opfriskning og ny energi i klinikken.

Opgave: At opdatere indretningen og skabe hygge, ro og trivsel for patienter og medarbejdere – både i ventearealer, på gange og ind i behandlingsrum. Gerne uden de store investeringer udover en ny skranke.

Grøn væg m. Buzzi Falls - Bettina Therese

Læs mere

Når man lukker sig inde

Støj på arbejdspladsen eller til julefrokosten – negliger mig ej….

Jeg var til julefrokost i fredags – et skønt sted, skøn mad, vin ad libitum og skønne mennesker – alt var godt – altså næsten…

For alle de skønne mennesker ville jo frygtelig gerne konversere – og her var der så et problem – akustikken var simpelthen elendig – og det betød desværre, at man ind imellem gav op – og det var i hvert fald umuligt at snakke med dem længere nede ad bordet – æv. Det gjorde så stort et indtryk, at jeg hørte flere gæster sige, at man nok lige ville overveje et andet sted næste gang.

Læs mere

Er max gas på den lyserøde godt i indretning til psykiatriske patienter?

Nej, jeg bliver faktisk frustreret på patienternes vegne – for især overfor den psykiatriske patientgruppe må det handle om balance og sårbar indretning.

Skærmbillede 2018-10-26 kl. 15.59.14

Psykiatrisk afdeling på AUH i Skejby (kilde DR)

Læser man om tankerne bag indretningen af den nye psykiatriske afdeling på AUH i Skejby, så er der fra arkitekternes side tænkt rigtig mange gode tanker. At patientgruppen har brug for afstand – derfor brede gange, stuer vender mod naturen med mulighed for dagslys mv. Der har været fokus på, at patienter, pårørende og personale skal føle sig godt tilpas og at skabe de bedste muligheder for helbredelse.

Læs mere