Effektiv rådgivning om indretningen af kontoret

Det er et privilegium at have samarbejder med kunder, som holder ved igennem mange år. Bestemt ikke noget, jeg tager for givet og jeg gør mig umage hver eneste gang.

Det får mig til at få lyst til at dele nogle dugfriske billeder fra Nordfyns Bank – et samarbejde som startede tilbage i 2017. Her fik jeg til opgave at udarbejde en ny designlinie for banken, som løbende rulles ud i de forskellige filialer – læs mere her: Nordfyns Bank Designlinie

 

Når en filial skal opdateres, er der en fast rutine for, hvordan det gribes an – forskellige faste leverandører, som samarbejder om opgaven. Det betyder bl.a. at filialcheferne ikke behøver sætte tid af  – det er minimalt, hvad banken selv behøver at blive inddraget – og bankbetjent Per, med kendskab til bankens rutiner, står klar hver eneste gang.

Et længerevarende samarbejde har mange fordele. For kunden betyder det, at vi ikke starter forfra hver gang – for den bedste rådgivning starter med, at jeg lærer virksomheden at kende. For mit vedkommende betyder det, at min rådgivning bliver virkelig effektiv og jeg sparer kunden for unødvendig tid og ikke gennemtænkte løsninger. Indretning med Mening kommer i spil fra første færd.

Nu er det sådan, at jeg elsker at lære nye virksomheder og deres medarbejdere at kende – så hold dig ikke tilbage, hvis vi ikke har mødt hinanden endnu. Mit mangeårige virke betyder, at jeg hurtigt sætter mig ind i nye virksomheder og opgaver og yder en effektiv rådgivning, som giver mening.