Nøgleord som vægudsmykning hos Easyfood

Easyfood i Kolding kommer vi ikke udenom. De gør sig bl.a. bemærkede ved, at de tør gå andre veje. Lige netop det nytænkende element har helt sikkert betydning for deres succes.

Igennem flere år har jeg har hjulpet dem med deres indretning – og jeg bliver altid mødt med stor imødekommenhed og mod. Når de får en idé, bliver den afprøvet – og initiativer mangler der ikke hos Easyfood.

Fremdriftsetagen
Denne gang var det tid til at få set på en meget anonym gang på den adresse på Albuen, hvor produktionen foregår. Her har produktionsmedarbejderne fornylig fået opdateret frokosstuen med bl.a. cementspån som det gennemgående materiale i inventaret https://www.bettinatherese.dk/frokoststuen-hos-easyfood/

Bænk frokoststue Easyfood

I tæt dialog med den tekniske chef, som havde taget initiativ til, at der skulle ske noget med den kedelige gang, fik vi lagt os fast på nogle nøgleord, som giver mening for netop fremdriftsetagen.

Og herefter gik den kreative proces i gang. Nøgleordene blev grupperet i temaerne Vejen, Geparden, Møllen og Transformation. Og med udgangspunkt i det faktiske rum, Easyfoods designmanual mv. gik jeg i gang med puslespillet med at udvælge de rette farver til opgaven.
Det hele blev båret videre til Tine Kildahls, som er min grafiske assistance på vægudsmykningsprojekter.

 

Undervejs i processen stod det klart for Tine og jeg, at vi havde brug for billeder fra produktionen og en kold efterårsdag trak vi i de hvide kitler og begav os ud i Easyfoods produktion.

 

Resultatet er blevet 4 enestående billeder trykt på opskummet pvc i størrelsen 1 x 1 meter, hvor der bag grafikken anes teksturen fra den grå cementspån.

Gang fremdriftsetage Easyfood