Hvordan ser et velfærdsområde ud?

Store lyse lokaler mødte Vega Salmon, da de flyttede administrationen fra Esbjerg til Kolding. De er nu blevet indtaget af arbejdsstationer til 30 personer og herudover er der stadigvæk masser af albuerum i de nye lokaler på Agtrupvej – plads til trivsel og velvære…

Vega Salmon arbejdsstationer

I den ene ende af lokalet – lige ved siden af frokostområdet – er der ekstra højt til loftet. Her har de bl.a. fået lyddæmpning på et stort vægområde – med inspiration fra naturen:

Baux lyddæmpning - nature

Og så ønskede Vega Salmon sig et velfærdsområde – til at hænge ud i – gerne til daglig og også om fredagen før weekenden kalder… Men hvordan ser et velfærdsområde ud?
Vi var ad mange veje og synes ikke rigtig at være i mål. Så jeg inviterede Oscar – min franske bulldog – på en gåtur for at slette tavlen og starte forfra.

Oscar - min franske bulldog - i naturen

Oscar og jeg elsker naturen og får ofte nok af at være indespærret bag fire vægge. Og skulle jeg tænke på en måde at slappe af på – i arbejdstiden og til en fredagsøl, så var det på en skøn terrasse i behagelige møbler. Straks efter gåturen blev en mail sendt af sted til Vega Salmon med eksempler på udendørs loungemiljøer og et par beskrivende ord om, hvordan et sådant kunne indrettes i deres nye lokaler.

Det er nu blevet til et indendørs loungemiljø.
En velfærdslounge er indrettet i et miljø med inspiration fra naturen –  som var vi på den skønneste plet udenfor. Det er vigtigt for vores trivsel og velbefindende, at vi trækker naturens kvaliteter indenfor, så vi får mulighed for anden stimuli end det at være på.

Min indflytningsgave til Vega Salmon var iøvrigt et kryds & bolle spil … – måske vi skulle udvide med et “slå søm i” til fredagsbaren…

Vega Salmon - kryds & bolle

Nu mangler vi bare at få leveret planterne – her er valgt planter, som svarer til det norske habitat, hvor laksen – Vega Salmons primære produkt, stammer fra.