Frokoststuen hos Easyfood

Et cafémiljø hos Easyfood fik ikke lov til at stå alene ret længe. I foråret 2016 var det de timeansatte i produktionen, som skulle forkæles med en opfriskning af deres frokoststue.

Easyfood frokosstue

Nedenfor før billeder fra frokoststuen, hvor bl.a. lydniveauet var et stort problem. Det mandlige personale mener dog, det er kvinderne, som skræpper løs hele tiden – om jeg ikke lige kan dæmpe dem lidt…

 

Info medarbejderne Easyfood produktion

Efter en del snakke med de ansatte og i det hele taget tilstedeværelse og observationer i frokoststuen lå planen klar og de sidste løse ender er netop kommet på plads.

 

Der er blevet ryddet ud i unødvendige møbler og selv om medarbejderne ikke ønskede at udskifte stole og borde, har de alligevel fået tilført nyt inventar på anden vis. Og selvfølgelig farver via lyddæmpende motiver på vægge og pendler over borde.

 

Link til caféen i Innovationscentret er skabt ved på den ene langside at lave et bord/bænk miljø i cementspån og desuden er køleskabe og kaffemaskine pakket ind i flot grå cementspån. Og sørme om ikke også dueslag til kopper er kommet med i den nye løsning. En rustik vinduesramme danner en væg i den ene ende af lokalet og skaber hermed en rolig krog.

Café Easyfood