Giver julen os kun stress og mere på sidebenene eller….

Jeg faldt lige over dette indlæg fra en blog, som jeg følger fra The Behavioural Insights Team i England – en organisation som startede under David Cameron og nu arbejder med at fremme brugen af adfærdsforskning i form af forskellige fremstød af nudges.

“Is Christmas ever good for your health?”

Personligt passer jeg på, at jeg ikke lader mig rive med i december – og bukker under for julestressen. Jeg forsøger eks. at holde julepynten på et absolut minimum – og foretrækker det naturlige pynt frem for alt for meget glitter – læs evt. mit tidligere blogindlæg om emnet: Blogindlæg “Glimmer eller natur i stuerne – et lille juleråd”

Men der er jo også en masse gode ting ved julen – og næste jul vil jeg lade mig inspirere af blogindlægget fra BIT og have fokus på alle de gode ting ved julen – som eks. det at bruge penge på andre end en selv. Faktisk i tråd med Chris MacDonald, som jeg hørte til et foredrag, hvor han fremhævede frivilligt arbejde som afhjælpende imod stress – at bruge tid på andre og ikke kun have fokus på sig selv.

Happy New Year

Oscar - bringer ro og glæde

Oscar – bringer ro og glæde

p.s. jeg kan godt li’ billeder – men det er BIT ikke så gode til – så I får lige et billede af mit yndlingsmotiv – Oscar (min franske bulldog) – han lader sig aldrig stresse og bringer altid glæde til sine omgivelser..