Spændende …..

I fredags kom jeg hjem fra jobbet fyldt med energi. Dagen havde budt på opstart af interviewrunde med samtlige ansatte hos ny kunde, hvor jeg skal stå for indretning af kontorer, showroom og mødelokaler.

Interviewrunde medarbejdere

Virksomheden tager trivslen hos medarbejderne alvorligt og derfor skal omgivelserne optimeres i forbindelse med flytning i nye lokaler. I tæt dialog med direktøren og arkitekt og ud fra min kortlægning af behov og specielle hensyn, får vi optimeret alle rum med fokus på trivsel og branding – de 2 øverste niveauer af min behovspyramide for det fysiske arbejdsmiljø.

243_Bet_Behovspyramide_DK

Jeg har dog sat dem på hjemmearbejde, før vi kan gå i gang. De mangler en veldefineret målsætning og værdier for deres samarbejde. Noget der skal sætte mig i stand til at fortælle deres historie via omgivelserne – og med det resultat, at de opnår at sende de rette signaler til samarbejdspartnere mv.

I mine interviews spørger jeg bl.a. ind til behov, kontaktflader, det daglige energiniveau, påvirkninger fra omgivelserne, præference for placering, afdækker persontypen, input til nye omgivelser og samarbejde.

Medarbejderne var meget åbne og imødekommende og undervejs fik vi da også løst små udfordringer med den nuværende indretningen. De afsluttende kommentarer var “spændende” og “jeg vidste ikke at sådan en som dig fandtes”.

Jeg glæder mig til den videre proces – det kan kun blive godt med så perfekt en opstart 🙂

p.s.  Tak til Easyfood for at byde på kaffe og mulighed for at kunden kunne se en af mine indretninger, hvilket var afgørende for, at jeg fik projektet i hus.

43