Momenti showroom – kom og mød Winnetou

Momenti – specialister i profilbeklædning, gaver, promotions og sport – stod overfor at flytte domicilet til Fredericia i nye store lokaler, hvor de så muligheden for at skabe det perfekte showroom.
Opgave: Optimering af rum – opdeling i zoner til nem afkodning, optimalt flow for showroom, branding, skæve idéer til opmærksomhedsskabelse, inventar, lys mv.

Momenti logo på gulv - Bettina Therese Indretning med mening

Løsning

Hos Momenti er de professionelle og uformelle på samme tid – og det skal det nye showroom gerne afspejle. De er involveret i den lokale håndboldklub og brænder for sporten. De arbejder ud fra mottoet: “Når det ikke skal være så firkantet”.

Medarbejderne blev placeret med skriveborde ud for vinduer ved facaden – både for at opnå mest dagslys men samtidig for at signalere – at der ikke er tale om en butik, men et showroom, hvor der kun er salg til erhverv. En flot vinklet receptionsskranke tager imod. Og en sejrsskammel.

 

Det forholdsvise store rum blev opdelt i naturlige zoner, hver med deres eget udtryk, med det formål at skabe en optimal “rejse” for kunderne. Mødeborde er placeret flere steder ude i zonerne.

En “Winnetou” væg skaber blikfang og trækker energien ind i rummet. Den danner samtidig referencerammen for de gennemgående farver i indretningen. Den er bygget op af resttræ og udvalgte paneler er herefter malet.

 

Og naturligvis skulle Momenti have et håndboldmål placeret midt i rummet – og endda et, der har taget imod mange mål. Et par bolde med gammelt harpiks har også fundet vej.

Momenti håndboldmål close-up - Bettina Therese Indretning med mening

For at skabe “blødhed” i løsningerne er samtlige udstillingskuber beklædt med gråt filt på toppen – det har samtidig en lyddæmpende effekt.

Momenti filt på kuber - Bettina Therese Indretning med mening

Værdi for kunden

Momenti havde egentlig forestillet sig, at de selv skulle stå for indretningen af det nye, men var alligevel nysgerrige efter at få andre øjne på.

Nedenfor i brudstykker, hvad Ulrich og Thomas udtrykker, at de har fået ud af løsningen:

“Vi har fået indspark til noget anderledes – som vi aldrig selv ville have fundet på.
Rummet fungerer perfekt med opdelingen og kundernes tur rundt i kategorierne.
Vi får rigtig mange positive kommentarer til Winnetou væggen – den tiltrækker opmærksomhed og ses gennem hele lokalet
– og selvfølgelig også håndboldmålet – det er et pletskud”.

Ulrich Nicolaisen & Thomas Renneberg-Larsen, Momenti