Metropolis by the marina

En masse unge mennesker har allerede taget ungdomsboligerne Metropolis på Kløvervej i Kolding i brug og torsdag den 8. september 2016 bydes gæster indenfor i universet. Her et lille smugkig:-)

Det udviklede koncept for Metropolis er storbytemaer med tilhørende farveskalaer til døre – hvert sit tema for 5 etager. Bettina Therese har haft opgaven at udarbejde idéoplæg til implementering af konceptet fra Paris på 5. sal til Sydney i nederste plan. Nina fra Estate Partners har sørget for implementeringen. Der er intet overladt til tilfældighederne og det er blevet et helt fantastisk sted – hvem, der bare var ung og fik mulighed for at få det som sit hjem for en periode…

Det første man møder, når man træder ind i stueplan, er New Yorks skyline set fra Williamsburg, Brooklyn og sej graffiti:

Williamsburg Brooklyn tapet Metropolis

Graffiti Metropolis

Og ellers byder rejsen på picnic under cherry blossom i Tokyo, lazy lounge i Havana, cool café i Paris og surfers’ paradise i Sydney.

Under hele udviklingen af stedet er der tænkt brugeroplevelse – at de unge skal føle sig hjemme og blive inspireret til godt samvær. Der er tematiserede fællesarealer og fitness i underetagen. Og så ligger “huset” med en fremragende udsigt og med masser af grønne områder lige udenfor døren. Og uddannelsesinstitutionerne lige om hjørnet.

Alle er velkomne til indvielsen den 8. september: Metropolis åbent hus

Metropolis åbent hus