Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments

I hjertet af Kolding – lige ved søen med Koldinghus som nabo – ligger Kolding Hotel Apartments. Udover en gennemgående konceptudvikling nogle år tilbage, så sker der på hotellet løbende udvikling for hele tiden at leve op til kunders ønsker og behov.

Opgave: Som led i opfriskning af lejligheder at skabe mere balance, ro og hjemlighed i indretningen af lejlighederne. Desuden at indrette nyt orangeri som en udvidelse af morgenmadscaféen. Alt med fokus på den bedste oplevelse for hotellets gæster og med afsæt i koncepterne Stay Surprised, Stay Balanced …

Udsigt til Koldinghus

Løsning

LEJLIGHEDER:
Kolding Hotel Apartments ligger bynært med udsigt til den skønneste natur – og netop naturen giver trivsel, ro og balance. Det stod hurtigt klart, at de hvide vægge, stærke farver og sorte møbler med fordel kunne suppleres af farver med afsæt i naturen – og især jordfarverne manglede.
Alle lejlighedstyper blev derfor gennemgået for udpegning af vægge, som herefter har fået behagelige jordfarver nøje afstemt med den omkringliggende natur og farvepaletten fra hotellets designmanual. Desuden blev nye møbler, interiør mv udvalgt med udgangspunkt i at skabe bedre balance og hjemlighed.

 

ORANGERI:
Til udvidelse af morgenmadscafeen er der blevet opført nyt orangeri i direkte forlængelse heraf – på asfalten omgivet af parkerede biler. Denne placering betyder, at der er brug for naturens farver, organiske former og materialer, hvor det overhovedet er muligt – for at skabe et rum med trivsel, ro og balance for hotellets gæster. For at understøtte oplevelsen af at være i et orangeri blev en del af anbefalingen, at indretningen skulle adskille sig fra sædvanlig indendørs indretning.

Møbler blev derfor valgt i brune og grønne nuancer og stolenes design tager afsæt i et blad. Der er valgt plaider og skind til at skabe stoflighed/hygge og hængeplanter i kurve. Desuden har loftet fået vinranker og masser af nedhængte lamper.

Stemning - orangeri Kolding Hotel Apartments - Bettina Therese

 

Som led i konceptet Stay Surprised er der flyttet et par fugle ind i fugleburet så der lyder fuglefløjt, når gæsterne træder ind i orangeriet.

Fugle orangeri Kolding Hotel Apartments

Fuglefløjt

Værdi for kunden

Lejlighederne opleves nu mere hjemlige og hyggelige at træde ind i og kunder påskønner vægfarverne.

Orangeriet bliver flittigt brugt – nu også til møder/samlinger – man trækkes ganske enkelt derud af det skønne lys og den hyggelige indretning – næsten som at sidde i naturen.

Bettina Therese har i den grad fornemmelse for indretning og farver. Og så har hun en rigtig god kombination af smag, holdninger, indlevelse og empati og skaber ro og sammenhæng. Hun har hjulpet os igennem nogle år i forhold til bl.a. farvevalg i vores hotellejligheder, indretning af lounge/cafe og senest med indretning af vores nye skønne orangeri.
I samarbejdet med Bettina Therese opnås spændende, kreative og holdbare løsninger, med udgangspunkt i gæstens behov. Hun er ikke bange for selv at tage fat og hjælpe til med realiseringen.
Jeanette Therkildsen

I’ve visited your lovely hotel this spring. I really liked the design. I fall in love with the Wall colour in the 2 room apartment with lake view. I just wonder if you can give me the name and colour number of the colour?
Kunde