Bæredygtig juleudsmykning – det giver mening

Nordfyns Bank åbnede i efteråret 2019 hovedkontor i hjertet af Odense. I den forbindelse har Bettina Therese stået for farvevalg, vægudsmykninger, interiør mv. Det nye hovedkontor har til huse i en nybygget ejendom, som har opnået “Guld” indenfor DGNB certificeringen.

Nordfyns Bank Dannebrogsgade

Efter mottoet “Alle kan ikke gøre alt, men alle kan gøre noget” forsøger Bettina Therese altid at tænke i bæredygtige løsninger, hvor det er muligt.

Så da december stod for døren og banken bad om hjælp til juleudsmykningen, var det oplagt ikke blot at indkøbe en masse ekstra julepynt/interiør men derimod at genbruge de flotte vaser med evighedsblomster, som netop var placeret i alle afdelinger i forbindelse med indflytningen. At gå efter bæredygtig juleudsmykning.

 

Fyr, kastanjegrene og andre flotte grene blev indkøbt og indsamlet i naturen og af sted det gik til banken med bilen fyldt af grene og ganske enkelte juledekorationer til de flotte naturlige grene.

 

Det kræver nogle gange mere tid og tankevirksomhed at tage bæredygtige hensyn, men det er det hele værd. Og derfor tilbringes gerne nogle timer med at vaske vaser og bringe dem tilbage til udgangspunktet i forbindelse med, at julen er forbi og der skal gøres klar til det nye år.
De smukke tørrede planter afstemt med vægfarver og malerier er nu atter tilbage i vaserne og fordelt i de respektive afdelinger og de få juledekorationer er pakket ned i kun én kasse klar til næste år.