IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA efteruddannelse – den del af erhvervsakademiet, som forestår et bredt udvalg af efteruddannelse i IBA regi, ønskede bedre faciliteter i fællesområderne til de “voksne” studerende.
Opgave: Udvælgelse af fleksible og anderledes loungemøbler samt almindelige bord-arrangementer til anvendelse for gruppearbejde mv. Optimeret farvesætning og udsmykning.

 

Branding på væg - Howe Manhattan - IBA Erhvervsakademi Kolding

Løsning

Hos IBA efteruddannelse fokuseres på relevant og skarpt indhold og desuden læring frem for undervisning. Undervisningen er dialogbaseret og tilrettelagt med en høj grad af vekselvirkning mellem teori og erfaringsviden fra deltagernes eget praksisfelt. Der foregår derfor en del arbejde i grupper og det er afgørende, at faciliteterne støtter denne indlæringsform.

Der blev valgt fleksibelt loungemiljø – Manhattan fra Howe. Og modulerne sammensat i grupper tilrettelagt ud fra det faktiske behov. Som supplement til loungemøblerne har de studerende også mulighed for at sidde ved almindelige bordopstillinger, herunder højborde.

Højbordsarrangement - IBA Erhvervsakademi Kolding

Farvesætningen blev valgt ud fra IBA’s designlinie og under hensyntagen til den eksisterende arkitektur og materialer i rummene – herunder trægulvet og de røde murstensvægge.

Til vægudsmykning blev allerede eksisterende PR materiale “genbrugt”. Herved opnås en sammenhængende branding. Katalog, hjemmeside, vægusmykning og farvevalg på møbler fortæller samme historie.

Vægudsmykning - IBA Erhvervsakademi Kolding

Der kan være en del aktivitet på gangene. Og de studerende kan have behov for at foretage et opkald i pausen. Derfor blev BuzziSpace Hood – som hurtigt fik arbejdstitlen telefonboksene – ophængt i gangarealet.

BuzziHood - IBA Erhvervsakademi Kolding

Værdi for kunden

Arbejdsgruppen hos IBA og de studerende har taget meget positivt imod det nye miljø. Møblerne nåede knap nok at blive opstillet, før de var i brug. Og reaktionerne har været mange. Eks. påvirker det uformelle miljø til en mere afslappet eksamenssituation. Og ordlyden på vægudsmykningen bliver vendt og drejet og oversat for de udenlandske studerende. Blot nogle af de observationer, jeg har gjort.

”Det har været en fornøjelse, kompetent og effektivt.”
Erik Gamrath, chefkonsulent IBA

Loungemiljø i brug - Howe Manhattan

Loungemiljø i brug – Howe Manhattan