Fanø strandcafé – Løven & Nymfen

Ejeren af lokalerne direkte til stranden på Fanø ønskede at omdanne lokalerne til café, hvor indretningen af caféen skulle være med udgangspunkt i historien på Fanø – herunder billøbene på stranden i 1920’erne.
Opgave: Idégenerering – herunder navn og logo, menukort, udsmykning, møbler og indretning af strandcafé i Fanø Bad på Fanø.

Løven & Nymfen i Fanø Bad

Løven & Nymfen i Fanø Bad

Løsning

Stranden og livet/aktiviteter på stranden i samspil med historien sætter rammerne for indretningen af caféen.

Farvepaletten for indretningen afspejler stranden og havet: turkisblå, dybblå og kit suppleret af  bordeauxrød til at skabe varme. Den bordeauxrøde refererer til Fanø kakler nedtaget under renoveringen af bygningen. Kaklerne anvendes som dekoration flere steder i indretningen.

Caféen indrettes med loungemiljø til samling af rummet, som har caféborde, langborde m. bænke samt højbord. Alt holdt i naturlige materialer og farver.

Væggene udsmykkes af lærreder med billeder af livet på stranden i gamle dage i nogle lokaler og motiver fra billøbene i 1920’erne i andet lokale.

Værdi for kunden

Man mærker straks stranden og historien, når man træder ind i lokalerne og det var ejerens største ønske med caféen. Flere kunder nævner selv, at det er som om stranden er inviteret indenfor. Vægudsmykningen danner basis for mange samtaler og smil på læberne.

”Og jeg har fået badenymfer på herretoilettet…”
Indehaver Kurt E. Nielsen

Kig endelig indenfor på Løven & Nymfen, hvis du kommer til Fanø – nedenfor finder du menukortet – og der er en herlig terrasse, hvor solnedgangen kan nydes.

Menukort for-og bagside

Menukort side 2 + 3