Mole nr. 54 Thyborøn

Biophilic design – studietur

Jeg har været på studietur – dvs jeg har i denne tid uden mange møder eller besøg hos kunder, prioriteret at tage ud til Vestkysten, som jeg elsker så meget og som altid booster min kreativitet og giver inspiration til biophilic design. Her har jeg mixet lange gåture ved havet med arbejde ved computeren. I sidste uge sad jeg i Thyborøn – i første række ned til digerne og var bl.a. på webinar omkring workplace trends med deltagere fra hele verden – skønt.

For udover hvilke konkrete nye tiltag, man som virksomhed med fordel kan implementere post Covid-19 – læs blogindlæg Hvordan ser kontorindretning ud efter covid-19, så er det for mig ALTID vigtigt at tænke i trivsel og velvære – og de, som kender mig ved, at så begynder hun at tale om det med at invitere naturen indenfor.

Her vil jeg dele et par fantastiske mønstre/former/motiver fra naturen oppe i Thyborøn – inspiration som kan bruges til at skabe biophilic design i indretningen.

 

Det blev også til lidt rav og ellers er der jo andre fantastiske skatte at finde på stranden.

 

Vejret skiftede meget – og fik lov til at sætte dagsordenen. Dvs at computeren blev forladt, når der var hul i skyerne – sådan lidt ligesom surferne – når bølgerne er der, så er det om at stå parat. Der var regn og blæst meget af tiden – og nu forstår jeg, hvorfor de har skagensgule huse i det rå landskab. Det giver trods alt lidt varme.
Det gik dog samtidig op for mig, at der altså mangler noget sådan rigtig grønt ved Vestkysten – marehalm og de øvrige buske er ikke særlig grønne, men smukke dog. Man kan godt komme til at savne den nyudsprungne bøg, som rører på sig i en stille vind. Måske skulle der være flere grønne huse derude ved Vestkysten som kompensation for de manglende løvfældende buske og træer? På Færøerne (billedet nedenfor) leger de med farver på husene. Det handler om balance – det giver den bedste trivsel.

Farverige huse

Hov – glemte lige, at jeg i forrige uge var på tur til Mandø og Rømø – også ved Vestkysten – se lige dette smukke mønster, der dannes i sandet – helt nede i vandkanten – det bliver måske til et tapet i et projekt. Og afstemt med lidt farver …

Mønster i strandsandet