Easyfood administration samlet i ét rum

Easyfood – producent af convenience brød med faglige håndværkstraditioner i fokus, fik mulighed for at samle administrationen i nye lokaler og valgte samtidig at etablere Easyfood Innovationscenter.
Opgave: Indretning af storkontor i forbindelse med det nye innovationscenter – med fokus på trivsel for medarbejdere: placeringer, farvesætning og støjdæmpende interiør.

Reception - Easyfood innovationscenter

Løsning

Der er en helt speciel kultur hos Easyfood i Kolding – en kultur, man straks mærker, når man træder indenfor døren og i dialogen med de ansatte – en kultur, som direktør Flemming Paasch værner om. Da Flemming så muligheden for at samle alle administrationsmedarbejdere i ét samlet kontorrum og samtidig skabe et innovationscenter med tilstødende café, slog han til. Men ikke uden at tænke på medarbejdernes trivsel.

Et storrumskontor fremmer vidensdeling og kan understøtte kulturen – under forudsætning af, at der tages hensyn til den enkelte medarbejder og dennes trivsel. Bettina Therese blev derfor inddraget i kortlægning af de bedste placeringer for hver enkelt medarbejder og til at skabe et optimalt arbejdsmiljø.

Easyfood har en designmanual med en gennemarbejdet farvepalette og for at understøtte brandingen af Easyfood blev de gennemgående farver for indretningen valgt med udgangspunkt i manualens palette. En orange skaber nu varme og tryghed kombineret med blå til friskhed og kommunikation. En grå som neutral modspil.

View mellem filtpaneler - Easyfood innovationscenter

Der er etableret zoner i det nye storrum og ophængt skærme i støjdæmpende materiale til opdeling og farvesætning på samme tid.

Midt i rummet er højborde, som opdeler det store rum og et loungemiljø til uformelle møder.

Værdi for kunden

Vi har kulturen som vores konkurrenceparameter.
Det at kunne samle alle vores administrative medarbejdere i ét rum er en fordel ifht store virksomheder – en konkurrenceparameter, vi er opmærksomme på.
At være innovativ kræver mod.
Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, derfor valgte vi at få hjælp af Bettina Therese”
Direktør Flemming Paasch

Innovation kræver mod, som Flemming Paasch udtrykker og for som medarbejder at være i stand til at agere modigt, er det vigtigt at omgivelserne støtter og skaber trivsel. Zoneopdelingen, farvevalgene og den støjdæmpende interiør blev valgt med netop trivsel for øje.

Læs også om den nye café “Bakerstreet Café”, som blev etableret i forbindelse med Easyfoods flytning til de nye lokaler og dannelsen af Easyfood Innovationcenter.