Café Easyfood

Easyfood – producent af convenience brød med faglige håndværkstraditioner i fokus, ønskede i forbindelse med at administrationen flyttede i nye lokaler at indrette et caféområde, som en del af deres koncept og skabe Easyfood Innovationscenter.
Opgave: Etablering og indretning af caféområde ud fra virksomhedens kerneværdier – herunder farvesætning, materialevalg, disponering, udsmykning, møbler mv.

View fra buffet - café Easyfood - innovationscenter

Løsning

Hos Easyfood er innovation en vigtig parameter – og nu bydes samarbejdspartnere, kunder mv. til møder og fremvisning af nye koncepter i caféområde og medarbejdere agerer i det univers, som de gerne vil sælge løsninger til. I etagen lige nedenunder er der desuden etableret køkkenfaciliteter med plads til kurser, afprøvning mv.

Easyfood bestræber sig på konstant at øve sig i at være innovative, vidende, fleksible, effektive, ansvarlige og levere kvalitet. De bruger råvarer af høj kvalitet og de gode smagsoplevelser er i centrum. Fokus på de faglige håndværkstraditioner, gør dem i stand til at leve op til nutidens krav om kvalitet og miljø. Opgaven var at få disse værdier til at gennemsyre det nye cafémiljø.

Et begreb jeg som rådgiver og Easyfood som kunde over længere tid har været enige om at få ført ud i livet – er wabi sabi. Det ærlige udtryk, som er langt fra en smykket facade, men derimod umiddelbar og imødekommende. I Easyfoods produktion er det rustikke produkter – gerne uens produkter. I indretningen blev det cementspån som det “rustikke” materiale, der nu skaber rummet og pakker lokalet ind.

Cementspån

Easyfood har en designmanual med en gennemarbejdet farvepalette. De gennemgående farver for indretningen blev orange til at skabe varme og tryghed kombineret med blå til friskhed og kommunikation. En vægudsmykning vil i løbet af 2015 blive etableret til at samle farverne og samtidig give lyddæmpning.

Caféen er indrettet med inspiration fra diners med sofarækker langs den ene langvæk. Desuden højborde og et loungemiljø. Sidstnævnte blev etableret i modsat ende af cafébaren med det formål, at det skal være muligt at trække sig tilbage og afholde mere separate møder.

Loungemiljø fra trappe

Da craftmanship er i højsædet har endevæggen ved loungemiljøet fået fotostat af oprindeligt billede fra et gammelt bageri i Rønne. Og gamle stikvogne er blevet opdateret og bruges nu til opbevaring af glas, tallerkner mv.

Stikvogn opdateret - café Easyfood - innovationscenter

Værdi for kunden

Man føler sig straks godt tilpas, når man træder ind i lokalet – når den første overraskelse altså har lagt sig. Easyfood fortæller, at gæster bliver meget overraskede, når de bliver inviteret på kaffe og bagværk i de nye omgivelser.

”Det er verdensklasse. Man bliver jo nærmest en smule lykkelig.”
Ja, det er et helt fantastisk !!! Den dimentrale modsætning til ” ferie du ikke vil hjem fra”
“arbejdet du ikke vil hjem fra” 🙂
Innovation Manager Kirsten Møller Jensen

Café i brug

Easyfood bygger videre på konceptet efter den færdige café er afleveret - den har fået navn og fint skilt - herligt.

Easyfood bygger videre på konceptet efter den færdige café er afleveret.

Har du brug for at afholde et lille møde, er du meget velkommen til at benytte caféen hos Easyfood – den er åben for alle og de elsker at få besøg.

Pressemeddelelse om Easyfood Innovationscenter.

Læs også hvordan Easyfood fik samlet administrationen i ét storrumskontor.