Træningsbanen

Vi skal have etableret en træningsbane for jobcentrets rådgivere ude i hallerne? Bettina Therese kan du hjælpe os med at sikre den røde tråd til Jobcenter Kolding caféen og den øvrige indretning af jobcentret?

Hallen før

Da vi indrettede café, gangforløb og samtalerum tilbage i 2014, havde vi fokus på sårbar indretning og var bla meget grundige i farvevalg – og det betyder, at der er en fin palette at vælge ud fra – læs evt. mere her: https://www.bettinatherese.dk/jobcenter-kolding-sarbar-indretning

Indgang Træningsbane Jobcenter Kolding

Men før selve indretningen af træningsbanen er det vigtigt at sørge for de nødvendige indgreb til at opnå et rum, hvor brugerne føler sig trygge og hvor akustikken er go. Ellers kan det blive en dårlig oplevelse at øve samtaler og spille rollespil derude. Løsningen var nye store lydplader og en varm vægfarve.

Lydplader og varm vægfarve - Borgerens Centrum

Jobcentrets medarbejdere har selv stået for selve udviklingen af koncept Borgerens Centrum og har fulgt en designproces med workshops, indsigter, mock-ups etc. Og det er der kommet et rigtig fint koncept ud af.

Udover farvevalg skulle der således også bygges en del specialinventar til træningsbanen. Her benyttede Bettina Therese et kreativt team til at hjælpe med udviking og produktion. Nedenfor ses et udsnit af de fine løsninger, som bla bestod af akustiske afskærminger, som blev beklædt med samme blå filt, som vi har brugt i indretningen af caféen.

Akustisk afskærming Jobcenter Kolding 2018-08-10 10.05.06

Og så har vi naturligvis hele tiden tænkt på at genbruge materialer, hvor vi kunne. De fine tavler
herunder fandt vi ude i hallerne og de blev skåret til.

Genbrug af tavler Jobcenter Kolding

Bettina Therese, hvilke knager vil du anbefale til garderoben?” Skal vi bruge de der runde i træ og i hvilken farve?

Min anbefaling, som I ser udført på billedet nedenfor, var at finde alle mulige varianter, som ligeså godt kunne hænge hjemme hos borgeren, der er i centrum…. og hermed afspejle diversiteten i jobcentrets målgruppe.

Garderobe Borgerens Centrum