Interiør til design af skrivebord Easyfood

Design af skrivebord

I forbindelse med mit virke som Rumambassadør hos Easyfood i Kolding havde vi i en fredag eftermiddag store oprydningsdag, hvor hver medarbejder samtidig designede deres eget skrivebord. Og det var tiltrængt….

Der var indkøbt snolder – så vi tyvstartede fredagsslikken! – og der kom sød musik ud af Marshall højtaleren.

Se video fra dagen

Men hvorfor design af skrivebordet?
Hos Easyfood har de gang i mange projekter hver dag og det emmer altid af positiv aktivitet, når man besøger dem. Men med en travl arbejdsdag og mange bolde i luften, bliver skrivebordet hurtigt fyldt og bliver en modspiller. Det er vigtigt at få skrivebordet gjort til en medspiller – en hjælper på en travl dag. Og hermed mener jeg, at vi kan hjælpe os selv ved at designe skrivebordet og give hver ting sin plads…

Bakke foran tastatur - Easyfood design skrivebord

Jeg havde før oprydningsdagen været rundt hos de fleste og fået et indblik i deres behov for afsætningsplads, opbevaring mv. Og herefter blev der indkøbt bakker, glas mv, så vi kunne designe skrivebordet – og vigtigst af alt – et individuelt designet skrivebord – for vi har alle sammen forskellige behov og ønsker. Det må selvfølgelig gerne se lidt lækkert ud samtidig – og især med alle de gæster, som kommer forbi hos Easyfood. Der blev desuden taget beslutning om at udskifte indbakker, skraldespande mv., så alle fik ens.

Interiør til design af skrivebord Easyfood

På statusmøde en fredag morgen blev medarbejderne indviet i planerne – og der blev lagt op til, at de gerne må inspirere hinanden. Der var frit spil – lige med undtagelse af skraldespanden – det er altså træls, når det første man møder, er en skraldespand – så den må gerne få plads i den fjerneste krog under bordet – så krydser vi fingre for, at rengøringen også synes om den idé….

Simple living Easyfood

Lidt billeder fra dagen:

Og her et af resultaterne:

Design skrivebord Easyfood


Bettina Therese er tilknyttet Easyfood som Rumambassadør. Det betyder, at indretningen løbende gennemgås med det formål at “pleje” omgivelserne, så de støtter medarbejderne i deres daglige arbejde. Det handler om at have omgivelserne som medspiller i stedet for, som man mange gange ser, hvor kontoret faktisk spænder ben for den daglige effektivitet. Man skal trives i omgivelserne.
Udover en kontinuerlig pleje består aftalen som Rumambassadør også af en kontinuerlig justering af omgivelserne ifht strategi og branding. Dette foregår i tæt samarbejde med designerne hos Easyfood og målet er, at de signaler, omgivelserne sender, er i overensstemmelse med Easyfoods strategi og branding.
Bettina Therese skaber rum, som skubber til trivsel og succes…