Hvilken kaffekop?

Jeg laver Indretning Med Mening – og jeg mener det – og helt ned til den sidste detalje

Derfor reagerer jeg også, når jeg får serveret kaffe i en kaffekop, som sender et signal, som strider imod den branding, en virksomhed bruger ressourcer på at etablere og opretholde. Det er ærgerligt, hvis man glemmer detaljerne – og det koster ikke en bondegård at vælge service med omhu.

Forestil dig et nyindrettet kontormiljø, hvor man har brugt ressourcer på at skabe et råt og anderledes univers og så vælger at servere kaffen i en traditionel og intetsigende kaffekop… Alt sender signaler og det er da værd at stræbe efter, at gæsten – som måske er en potentiel kunde, får en gennemført oplevelse, som han/hun tager med hjem – er det ikke?

Hvid kaffekop

Hvilke associationer får du ved kaffekoppen ovenfor? Moderne? Traditionel? Corporate? Design? Iværksætteri? Den optræder rigtig mange steder og passer sjældent til den branding, man ellers bruger ressourcer på. Og der findes altså mange alternativer – også hos leverandører til kantiner mv. Det er faktisk ingen sag at vælge anderledes.

Service med kant hos Easyfood

Service med kant hos Easyfood

Jeg bliver så glad, når jeg oplever, at man tager detaljerne alvorligt. Og det gør man hos Easyfood i Kolding. Jeg ved godt, at virksomheden agerer indenfor fødevareindustrien og derfor nok tænker mere over netop servicen, men det var lige mit bedste eksempel p.t. – der er dog flere derude og jeg skal nok samle eksempler på kaffekopper op på min vej…

.. to be continued….

…. har lige besøgt Event Space Katrinebjerg i Århus – hov, hvad ser jeg der – de dyrker ligefrem kaffekoppens mange variationer. Historien bag er, at nogen har gemt kopper fra de forskellige virksomheder, som har været tilknyttet stedet – man fandt dem i kælderen og valgte at bruge dem.

Katrinebjerg kaffekoppe

… så kom jeg faktisk tilbage til det sted, som inspirerede mig til at skrive dette blogindlæg. Et sted med en gennemført indretning i den mere rå stil, hvor de serverede kaffe i den traditionelle kop ovenfor. Jeg tillod mig at påtale det sidste gang, følte ikke helt det blev modtaget men hov, hvad finder jeg i dag, hvor jeg er tilbage – et nyt krus, som bestemt passer meget bedre til stedet:

You choose green papkrus