Christer elsker sine farver

“Jeg slapper af inde i min krop med de nye farver på væggene”, sådan en udtalelse varmer på en helt almindelig vinterkold fredag i januar og kommer fra Christer, som igennem omkring 20 år dag efter dag har passet sit job i samme produktionsrum – rummet for Mison hos AGA i Taulov.

2013-12-02 13.35.21

Ved første besøg hos Christer for nogle måneder siden, fandt vi i fællesskab frem til de helt rigtige farver til hans vægge – for Christer ville rigtig gerne have farver i sin hverdag – og gerne havets og naturens farver. En blå blev valgt til den ene væg – og en grøn til den anden – i begge tilfælde rolige støvede farver, som vil være rare for Christer at arbejde i. 

Men snakken faldt også på muligheden for motiver på væggene – igen noget, der kan give glæde på en arbejdsdag. Den idé støttede chefen også op om, og derfor var Stine – designstuderende på 2. år på Designskolen Kolding og jeg på besøg hos Christer på AGA i fredags.

Vi mødte en meget glad og forventningsfuld Christer – og Stine og han var hurtig på bølgelængde og delte idéer om, hvilke farver og motiver, han kunne tænke sig.

Nu glæder de sig begge til Stine kommer og tilbringer nogle timer i rummet for Mison og sørger for endnu mere trivsel og arbejdsglæde ved at trylle med farver og motiver på de tidligere grå og kolde vægge.