Privat Bolig

Din bolig indretning skal give dig energi

Vores hjem er vores base. En base, som vi værner om og gerne vil opleve som et trygt sted med forhold, der giver ro og trivsel – et sted hvor vi fyldes op med ny energi. Og rum skal fungere, se dejlige og indbydende ud og afspejle dem, der bor i dem.

Ved at blive opmærksom på, hvordan du indretter dig og skaber balance og harmoni, opnår du at få en bolig, som støtter dig og hjælper til at opleve glæde, overskud og trivsel – sætter dig i stand til at nå de mål, du sætter dig.

 

Min rådgivning skræddersyes altid dit behov og udvikler sig ofte undervejs. Jeg er ekspert indenfor farver – hvilke farver din bolig har brug for. Ofte omhandler min rådgivning optimal udnyttelse af boligen og funktion af rum og desuden valg af møbler og interiør – jeg hjælper også gerne med indkøb heraf. Din bolig indretning får fuld opmærksomhed.
Pris for første besøg (1-11/2 time) kr. 1900,- / kr. 800,- for efterfølgende timer + kørsel

Du kan desuden vælge, om du ønsker et energiboost eller en konsultation.

Ved et energiboost gennemgår jeg din bolig indretning med fokus på den rette sammenhæng: fjerner de fysiske forhold, som modarbejder dig i hverdagen og sætter fokus på, hvad der får dig til at føle dig godt tilpas i dit hjem, samt hvordan energien kommer ud i hvert eneste hjørne. Ganske få ændringer har stor effekt, og du vil opleve at se dit hjem med helt nye øjne.
Pris for første besøg (1-11/2 time) kr. 1900,- / kr. 800,- for efterfølgende timer + kørsel

Vælger du en konsultation, gennemgår jeg også din bolig indretning for energiflowet som ved energiboost. Herudover har jeg brug for at vide mere om dig og de øvrige beboere/familien – hvilke udfordringer I har i hverdagen, og hvilke ønsker I har til fremtiden – det supplerer jeg med en kortlægning af din bolig. Jeg har ved en konsultation brug for at besøge dig 2 gange. Første besøg strækker sig over nogle timer – afhængig af din boligs størrelse. Andet besøg varer ca. 1 time.
Pris kr. 3.500,- for bolig op til 100 m2 / herefter + kr. 200,- pr. ekstra 20 m2 + kørsel

Start med at sørge for at alle dine planter er friske – de må ikke tære på din energi, men skal fylde dig med energi…

Jeg brænder desuden for airbnb konceptet. Med erfaring og fantastiske oplevelser både som gæst og som vært tilbyder jeg at hjælpe andre med at komme i gang. Ejer du en bolig eller har et værelse i overskud, som kan fungere som privat indkvartering af gæster, så tilbyder jeg professionel hjælp i form af indretning, indkøb, fotografering og oprettelse på airbnb markedspladsen. Jeg ved, hvad der skal til for at tiltrække gæster til din bolig. Se mere på min facebook side: airbnb by Bettina Therese

Dit hjem er din base, Bovia magasin

Ha’ det godt i dit hjem, Middelfart Sparekasse Årsmagasin

Helt solgt

Kontakt Bettina Therese for drøftelse af dit/jeres behov og jeg vil hjælpe med at skabe en optimeret bolig – skriv en mail til kontakt@bettinatherese.dk eller giv et kald på 2680 4184.