Profil

Bettina Therese

Mit navn er Bettina Therese Møller. Jeg brænder for at skabe rum, hvor trivslen er i højsædet og hvor indretningen brander mine kunder og skaber værdi.

Jeg har en kommerciel baggrund – bl.a. en årrække i LEGO Gruppen og en HA/HD i afsætning. Det gør mig i stand til at sætte sig mig ind i virksomheders målsætninger og bidrage med strategisk indretningsrådgivning.

I England, hvor jeg har boet i en årrække, beskæftigede jeg mig bl.a. med design. Hjemvendt til Danmark besluttede jeg mig for at forfølge min drøm om at kombinere min teoretiske baggrund med design og indretning. Siden 2007 har jeg beskæftiget mig med Indretning Med Mening i Bettina Therese Indretning, hvor jeg bl.a. tager afsæt i en rådgiveruddannelse indenfor Neo Feng Shui.

Min mission med Indretning Med Mening er at skabe omgivelser, som gør en forskel – som vil deres ejere noget godt og ikke blot er resultatet af tidens trend eller subjektive meninger om, hvad der ser godt ud. Indretningen skal give mening og værdi og trivslen er altid i højsædet. Jeg er ambitiøs på mine kunders vegne og udfordrer gerne med det formål at opnå en optimale indretning.

Mening er kodeordet og jeg er ekspert i farver og deres påvirkning – ingen farve vælges tilfældigt. Farver har mening og funktion.

Som person er jeg autentisk i alt, hvad jeg gør og jeg tilstræber at lære kulturen hos mine kunder at kende og sørger for at skabe omgivelser, som passer til den enkelte kunde. Jeg er nysgerrig af natur og opfanger nye idéer og tanker og bruger dem som et twist i mine indretninger.

Biophilic design er min store passion. Derfor oplever mine kunder også altid naturens positive påvirkning i mine indretningsløsninger.

Jeg har specialiseret mig indenfor nudging og benytter nudges i mine løsninger – små skub til bedre adfærd. Jeg er stakeholder i Danish Nudging Network.

Jeg tror på effekten af design tænkning og derfor opfordrer jeg ofte mine kunder til at invitere medarbejderne med på større indretningsprojekter.

Med naturens elementer, de rigtige farver, branding via indretningen suppleret med små skub til bedre adfærd – bliver vi mere effektive og succesfulde.

Kokken og Jomfruen portræt-1 beskåret 2

 

Specialer:

Indretning med mening – fokus på trivsel og balance
Strategisk indretning og design
Nytænkning i indretning
Ekspert i farver og deres indflydelse
Biophilic design – naturen indenfor
Nudging – design til ændret adfærd
Neo Feng Shui: rådgivning/workshops/foredrag/kursus

 

 

Kontakt mig meget gerne, hvis du har lyst til at høre mere:

Tlf. 2680 4184  eller
kontakt@bettinatherese.dk

Bettina Therese som Dagens Portræt i JydskeVestkysten den 8-8-2014