Middelfart Sparekasse

Hos Middelfart Sparekasse har den røde farve været dominerende i logoet og man har gennem årene indrettet filialer med meget markante og dominerende højglans røde skabe/vægge mv.. Dette typisk kombineret med sorte gulve. Der er blevet skabt et meget markant signal men et miljø, som mangler blødhed op til de markante farver.

Bettina Therese har haft til opgave i flere filialer at skabe et mere roligt miljø med trivsel for medarbejdere og tillidsvækkende signal – den røde var blevet for dominerende. Justeringen skulle ske ud fra mindre justeringer af den eksisterende indretning.

Exif_JPEG_PICTURE

Løsning

Miljøet i rødt og sort fik tilført elementer som farvede vægge og farvet tilbehør samt brune løse tæpper, hvorved indretningen kom til at fremstå mere afbalanceret og tillidsvækkende og blev rarere at opholde sig i.

Mødelokaler blev optimeret, en kold bagtrappe fik en varm orange, så det blev mere imødekommende for medarbejdere og gæster at gå ovenpå til mødelokaler. Der blev skabt et mere professionelt miljø med farver, som sørger for trivsel.

MS4

Udvalgte skabsvægge i højglans rød fik foliedesign til at opbløde de mange røde flader.

Exif_JPEG_PICTURE

”Argumenterne var jo i orden, og det gav mening. Vi fik at vide, hvordan for meget rødt stresser og giver uro, og at et sort gulvtæppe giver følelsen af at være på dybt vand. Det var ikke de store ændringer, vi skulle igennem, men i dag er vores krukker blevet brune og vi har fået nogle enkelte brune gulvtæpper. Jeg har lært, at den brune farve signalerer tryghed og tillid og giver ro. Faktisk har jeg fået en helt anden indstilling til farver.”
Erhvervsrådgiver John Nielsen

Værdi for kunden

Bedre balance i indretningen og et mere roligt og imødekommende miljø. Et mere stringent og professionelt udtryk via oprydning og omplaceringer af mindre interiør. Involvering af medarbejdere via morgenmøder med indsigt i begrundelser for justeringer.

Østens visdom giver mening i sparekassen