Kapacity, Kolding

Kapacity opretter satellitkontor i Kolding i et lokale, som er meget domineret af hvidt og sort og de føler sig ikke godt tilpas. De ønsker hjælp til at skabe optimale rammer for deres arbejde.

Løsning

Kapacity var straks med på farver og overraskelser til kontoret og de sorte gardiner blev desuden straks skiftet ud med lette hvide. Den lokale billedkunstner Lone Stampe fik til opgave at male to store malerier til kontoret og de blev referencerammen for farverne. En friskgrøn stumtjener byder velkommen. Et kukur i en pink ramme danner hygge i krogen ved mødebordet, som har fået løst brunt gulvtæppe samt bordslice i filtdesign. Det dominerende whiteboard på hjul blev udskiftet med flot glastavle i sart blå.

“Efter din indretning af vores lokaler føler vi os rigtig godt tilpas. Det er hyggeligt samtidig med, at det signalerer kvalitet – og det passer til vores firma vision – vi er et højkvalitetsfirma – du er fantastisk til at opfange vores tanker og omsætte dem. Vi er rigtig glade for din rådgivning og især, at du ikke slap os, da regningen var betalt. Du kom forbi og fornemmede om tingene nu også var helt på plads – og så kom der pludselig pink bag kukuret”.
Afdelingsleder Finn Bøndergaard Jakobsen

Værdi for kunden

Trivsel og velvære i lokalet med glade farver, som byder velkommen. Hygge samtidig med kvalitet. Overraskende elementer som kunder husker – tør skille sig ud. Forståelse for indretning med mening efter morgenmøde med hele firmaet samlet.

“Der blev snakket på kryds og tværs efter din gennemgang og selv den største skeptiker var positiv. Alle udtrykte tilfredshed og kontorets ånd var ingen i tvivl om. Efter vi har fået de nye omgivelser, insisterer flere af vores kunder på, at møder afholdes hos os – før skulle vi altid køre ud til dem…. En anden gevinst er, at jeg nu automatisk rydder op og vander blomster”.
Afdelingsleder Finn Bøndergaard Jakobsen