Kolding Golf Club inviterer naturen indenfor

Kolding Golf Club ligger i fantastiske omgivelser med Marielundskoven og Troldhedestien som naboer. Flot natur lige udenfor døren og klubben er kendt for sin spektakulære bane – men klubhuset halter bagefter.
Opgave: Klubhuset er et gammelt træ typehus, som har været udsat for en del knopskydninger. Opgaven gik ud på at få opdateret indretningen og skabt mere klubhusstemning i det eksisterende klubhus uden store gennemgribende ændringer.

Kolding golfklub

Løsning

Klubhuset manglede sammenhæng og sjæl og trængte desuden til en ordentlig omgang sortering i tingene. Der skulle renses ud i ting med signal af parcelhus og/eller cafeteria og i stedet sættes fokus på klubhusstemning. Idéen var desuden at invitere naturen indenfor.


Vindueskarme, radiatorer og forstyrrende elementer blev pakket ind og/eller fjernet og træbeklædning i form af egetræsstave danner nu det gennemgående designelement.

Værdi for kunden

Ledelsen og husudvalget søgte inspiration til, hvordan de kunne gøre deres klubhus mere attraktivt og herved efterkomme medlemmernes ønsker og stolt byde gæster velkommen.

Her er hvad manager Ronny Kert udtrykker:

“Vi er super stolte af arbejdet og dine tegninger/ideer har været til kæmpe stor inspirationskilde i processen med at få klubhuset up to date.
Du kan være meget stolt af det inspirations arbejde du har lavet for Kolding Golf Club og jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre”.

Ronny Kert, Manager Kolding Golf Club